You are currently viewing EU Tender

EU Tender

[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.0.10″ hover_enabled=”0″][et_pb_fullwidth_header title=”EU Tender” _builder_version=”4.0.10″ background_color=”#ffffff” title_font=”Verdana|600|||||||” title_text_color=”#000000″ title_font_size=”25px” hover_enabled=”0″ custom_padding=”37px||0px|||”][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.10″ custom_padding=”1px||0px|||”][et_pb_row _builder_version=”4.0.10″ column_structure=”3_5,2_5″][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”3_5″][et_pb_text _builder_version=”4.0.10″ text_font=”Verdana||||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”15px” text_line_height=”1.8em” hover_enabled=”0″]

Direktør Sandy Madar startede det nye år ud med en tur til Bruxelles og Finance Watch 6 – 7. Januar. Sammen arbejdede vi med ECDN, hvor Sandy også er præsident på en ansøgning til DG JUST i EU, hvor vi sammen med flere af vores samarbejdspartnere i EU herunder også flere af ECDNs egne medlemmer giver vores bud på hvordan vi forbedre kvaliteten af gældsrådgivning for alle europæere. Ingen tvivl om at det har været en utrolig lærerig proces og givet en stor erfaring i hvordan man laver EU ansøgninger – på kryds og tværs af hele Europa.gs.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”2_5″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]