You are currently viewing HelpDebit i Rumænien

HelpDebit i Rumænien

[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.0.10″][et_pb_fullwidth_header title=”HelpDebit i Rumænien” _builder_version=”4.0.10″ background_color=”#ffffff” title_font=”Verdana|600|||||||” title_text_color=”#000000″ title_font_size=”25px” hover_enabled=”0″ custom_padding=”4px||0px|||”][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.10″ custom_padding=”0px||0px|||”][et_pb_row _builder_version=”4.0.10″ column_structure=”3_5,2_5″ hover_enabled=”0″][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”3_5″][et_pb_text _builder_version=”4.0.10″ text_font=”Verdana||||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”15px” text_line_height=”1.8em” hover_enabled=”0″]

Vores direktør Sandy Madar fløj d. 9 januar til Cluj, Rumænien for at se til hvordan vores projekt HelpDebit går. HelpDebit skal yde gældsrådgivning til borgerne i Cluj og er et samarbejde mellem de lokale kræfter, associat Proffessor PhD Rodica Diana Apan Vicedean Faculty of Law Cluj Napoca Cristian University “Dimitrie Cantemir” Bucharest samt CREUSUS og MABS. Det har været en spændende rejse med at få stablet dette projekt på benene og vi ser frem til at se resultatet af vores hårde arbejde samt mange rejser frem og tilbage mellem Rumænien og Danmark.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”2_5″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]