You are currently viewing Året første bestyrelsesmøde

Året første bestyrelsesmøde

[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.0.10″][et_pb_fullwidth_header title=”Året første bestyrelsesmøde” _builder_version=”4.0.10″ background_color=”#ffffff” title_font=”Verdana|600|||||||” title_text_color=”#000000″ title_font_size=”25px” hover_enabled=”0″ custom_padding=”||0px|||”][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.10″ custom_padding=”0px||0px|||”][et_pb_row _builder_version=”4.0.10″ column_structure=”3_5,2_5″][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”3_5″][et_pb_text _builder_version=”4.0.10″ text_font=”Verdana||||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”15px” text_line_height=”1.6em” hover_enabled=”0″]

13. januar var dagen for årets første bestyrelsesmøde. I september fik vi en ny bestyrelse med blandt andet Dan Boyter fra Pressalit som ny formand, og der er derfor stadig masser af spændende emner der skal diskuteres i forhold til hvordan Den Sociale Retshjælps Fond fremadrettet skal udvikle sig. Der er meget at tage fat på med disse fantastiske nye bestyrelsesmedlemmer der med hver deres kompetencer, kan støtte DSRF i vores arbejde med blandt andet kvalitets sikring af vores rådgivningsindsatser m.m.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”2_5″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]