You are currently viewing Besøg fra TV2 Østjylland

Besøg fra TV2 Østjylland

[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.0.10″][et_pb_fullwidth_header title=”Besøg fra TV2 Østjylland” _builder_version=”4.0.10″ background_color=”#ffffff” title_font=”Verdana|600|||||||” title_text_color=”#000000″ title_font_size=”25px” hover_enabled=”0″ custom_padding=”||0px|||”][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.10″ custom_padding=”0px||0px|||”][et_pb_row _builder_version=”4.0.10″ column_structure=”3_5,2_5″][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”3_5″][et_pb_text _builder_version=”4.0.10″ text_font=”Verdana||||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”15px” text_line_height=”1.8em” text_orientation=”justified” hover_enabled=”0″]

Den 14. januar havde vi besøg af TV2 Østjylland på vores kontor i Aarhus, der gerne ville være klogere på de problematikker vi møder i vores gældsrådgivning herunder indholdet såvel som omfanget af vores arbejde. Særligt fokus kom der på de ventetider, som langt de fleste gældsrådgivningsorganisationer desværre her grundet den store efterspørgsels på gratis gældsrådgivning. Især grundet årstiden er der et ekstra pres i forhold til klienthenvendelser, nu hvor de skal til at betale for de gaver de desværre ofte har købt på kredit.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”2_5″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]