You are currently viewing Tilbage i Marokko

Tilbage i Marokko

[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.0.10″][et_pb_fullwidth_header title=”Tilbage i Marokko” _builder_version=”4.0.10″ background_color=”#ffffff” title_font=”Verdana|600|||||||” title_text_color=”#000000″ title_font_size=”25px” hover_enabled=”0″ custom_padding=”||0px|||”][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.10″ custom_padding=”0px||0px|||”][et_pb_row _builder_version=”4.0.10″ column_structure=”3_5,2_5″][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”3_5″][et_pb_text _builder_version=”4.0.10″ text_font=”Verdana||||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”15px” text_line_height=”1.8em” hover_enabled=”0″]

Den 17. januar tog vores direktør Sandy W. Madar tilbage til Tangier, Marokko i 10 dage for at forberede den kommende ekstra ordinære general forsamling for vores projekt: The International Community for Volunteers and Associations (ICVA) www.icfvaa.com og den stiftende generalforsamling for vores andet projekt: The Moroccan Tourist Assistance Service (MOTAS) www.moves-tangier.com. Ydermere ´blev der afholdt flere møder med forskellige frivillige organisationer såvel som deltagelse i et møde med Tangiers borgmester.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”2_5″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]