You are currently viewing Company Day hos EAAA

Company Day hos EAAA

[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.0.10″][et_pb_fullwidth_header title=”Company Day hos EAAA” _builder_version=”4.0.10″ background_color=”#ffffff” title_font=”Verdana|600|||||||” title_text_color=”#000000″ title_font_size=”25px” hover_enabled=”0″ custom_padding=”||0px|||”][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.10″ custom_padding=”0px||0px|||”][et_pb_row _builder_version=”4.0.10″ column_structure=”3_5,2_5″][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”3_5″][et_pb_text _builder_version=”4.0.10″ text_font=”Verdana||||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”15px” text_line_height=”1.8em” hover_enabled=”0″]

Den 20. februar drog Sekretariatet til Aarhus Erhvervsakademi. Her var der nemlig Company Day som vi har besøgt igennem flere år, og hvor DSRF bl.a. havde mulighed for at møde akademiets markedsføringsøkonomer, som potentielt kan bruges i organisationens Sekretariat og Innovationsafdeling. VI har tidligere haft stor succes med at have markedsføringsøkonomer tilknyttet hvilket er hvorfor de ny også fast er på vores besøgsliste i forhold til rekruttering af praktikanter og frivillige.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”2_5″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]