You are currently viewing Besøg hos DANIA Silkeborg

Besøg hos DANIA Silkeborg

[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.0.10″][et_pb_fullwidth_header title=”Besøg hos DANIA Silkeborg” _builder_version=”4.0.10″ background_color=”#ffffff” title_font=”Verdana|600|||||||” title_text_color=”#000000″ title_font_size=”25px” hover_enabled=”0″ custom_padding=”||0px|||”][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.10″ custom_padding=”0px||0px|||”][et_pb_row _builder_version=”4.0.10″ column_structure=”3_5,2_5″][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”3_5″][et_pb_text _builder_version=”4.0.10″ text_font=”Verdana||||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”15px” text_line_height=”1.8em” hover_enabled=”0″]

Den 4. marts drog Sekretariatsansvarlig Camilla Johansen på sin faste halvårlige tur til DANIA Silkeborg for at holde oplæg om Den Sociale Retshjælps Fonds arbejde herunder vores mange projekter, og de praktikmuligheder, som vi tilbyder. Vi er rigtig glade for det samarbejde, vi har med DANIA Silkeborg, og vi er meget taknemmelige over, at vi hvert semester må få alenetid med deres studerende, hvorfra vi hvert semester derfor også modtager praktikanter fra. Ser allerede frem til næste år.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.0.10″ type=”2_5″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]