VELKOMMEN TIL

DEN SOCIALE GÆLDSRÅDGIVNING

Hos Den Sociale Gældsrådgivning har vi 13 års erfaring med at yde gældsrådgivning. Du kan derfor trygt henvende dig, hvis du står i økonomiske problemer. Selvom din gældssituation kan virke uoverskuelig, er der heldigvis meget vi kan gøre. Det vigtigste er, at du søger hjælp.

Der kan være mange grunde til,  du bør søge professional gældsrådgivning – vi står klar, hvis du er havnet eller er i risiko for at havne i en uoverskuelig økonomisk situation. Vi kan på kort tid hjælpe dig med at få overblik over din økonomi, så du igen kan sove trygt om natten. 

Alle vores medarbejdere er certificerede, underlagt tavshedspligt og forpligtet til at følge vores etiske regler. Herigennem kan vi sikre dig en ensartet, gennemsigtig og kvalificeret gældsrådgivning. Vores rådgivning er inddelt i tre rådgivningstrin alt afhængig af omfanget af dit rådgivningsbehov. Du kan læse mere om hvem vi kan hjælpe såvel som hvad vi kan hjælpe med, under Brug for hjælp?. 

Ring til os på 70 22 93 30 indenfor vores åbningstider eller send os en mail døgnet rundt. 

 

Er du vores nye kollega?

Hos Den Sociale Gældsrådgivning har vi en stærk tro på, at man opnår de bedste resultater ved at løfte arbejdsopgaverne i fællesskab og trække på hinandens kompetencer.

Stor tak til vores tilskudsgivere

Vi havde aldrig været hvor vi er i dag som organisation, hvis det ikke havde været for de mange tilskudsgivere der har troet – samt forsat tro – på vores arbejde siden vi første gang åbnede dørene i 2007. Læs mere om vores tilskudsgivere igennem årene samt deres tilskud til vores forskellige projekter som fx. vores Juridiske Rådgivning, dinretshjaelp.dk Fængselsrejseholdet, Rådgivningsteamet, Sociale Gældsrådgivning m.v.

Få styr på din økonomi / gæld

Vi udbyder løbende forskellige kursuser om økonomisk rådgivning og gældsrådgivning for borgere, der ønsker at lærer selv at håndtere sin økonomi såvel som gældsrådgivere samt øvrige fagfolk, der arbejder med overgældssatte borgere. Læs mere om der måske er lige netop et kursus for dig.