VORES MEDARBEJDERNE

Den Sociale Gældsrådgivnings fornemste opgave er at bistå vores klienter med netop den hjælp, de har brug for. Det kræver en lang række kompetencer og en omfattende viden.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vores medarbejderskare udgøres primært af frivillige og praktikanter, som suppleres af en lille kerne af faste medarbejdere.

Hos Den Sociale Gældsrådgivning har vi en stærk tro på, at man opnår de bedste resultater ved at løfte  i fællesskab. Derfor er vi altid meget åbne for at se, hvad nye faggrupper og studieretninger kan bidrage med til vores organisation.

Her på siden kan du læse mere om vores frivillige og lønnede medarbejdere.

VORES ANSATTE

Sandy Madar, stifter og direktør

Sandy startede på gadeplan med at hjælpe kriminelle og udsatte med at få styr på deres liv. Sandy stiftede i 2007 Den Sociale Retshjælp Fond, der yder gældsrådgivning og juridisk rådgivning 

Patrick Markussen, administrationsansvarlig

Patrick er ansvarlig for organisationens økonomi og står for alt fra bogføring til projektbudgetter. Patrick er uddannet finansøkonom, og mødte DSG første gang som gældsmanagerpraktikant i 2019. Siden blev han ansat på fuld tid.

Camilla Johansen, sekretariatsansvarlig

Camilla har ansvaret for HR, kommunikation og projekdokumentation. Hun er uddannet i antropologi og europastudier og satte første gang sine fødder i DSG i 2014 som praktikant i Innovationsafdelingen. Hun vendte siden tilbage som fastansat i 2017

Marianne, leder af modtagelsen og Social Managers

Marianne er leder af organisationens Social Managers og har derudover ansvaret for modtagelsen, hvor hun visiterer nye klienter henvender sig. Marianne er derudover manager for sine egne klienter, primært indenfor det sociale område. Marianne har en administrativ uddannelse fra handelsskolen og har inden hun kom til DSG bl.a. arbejdet for Østjyllandspoliti

Thomas Christensen, gældsleder

Thomas har ansvaret for DSGs afdeling i København, hvor han udover rådgivning og sagsbehandling af egne klienter, står for supervision, koordinering og kvalitetskontrol af de frivilliges arbejde. Thomas er uddannet finansbachelor og blev fastansat i 2017 efter at have været i praktik som gældsmanager.

Julia Kristensen

Julia er ansvarlig for DSGs afdeling i Aarhus, hvor han udover rådgivning og sagsbehandling af egne klienter, står for supervision, koordinering og kvalitetskontrol af de frivilliges arbejde. Julia er uddannet finansbachelor og blev fastansat i 2018 efter at have været i praktik som gældsmanager.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.