KONFERENCER

Viden er vejen til et bedre samfund.

Derfor deltager Den Sociale Gældsrådgivning i diverse konferencer afholdt af offentlige myndigheder og private investorer for at blive klogere på vores målgruppe, og derved de tiltag, som bedst kan hjælpe denne.

Nedenfor kan du læse om de seneste konferencer, som vi har deltaget i.

Virksomme indsatser på voksenområdet   

Mandag d. 21/10 var to af vores praktikanter fra Innovation til konference i Kolding, med Socialstyrelsen som værter.

Konference omhandlede de socialpolitiske prioteringer, der skal til med en ny regering med en finanslov uden satspuljer. Der blev lagt fokus på videns baserede principper, som omhandlede at tiltagene skulle: 1)virke for borgeren, 2) at det skal kunne implementeres lokalt, 3) at det har kendte økonomiske konsekvenser, at der er en efterspørgsel og 4) at det er realistisk i drift.

Til årskonference hos Cabi 

Den Sociale Gældsrådgivning var repræsenteret ved Cabis årskonference d. 8 april 2019 i fællessalen på Christiansborg.

Konferencen handlede denne gang om, hvordan virksomheder bedst inddrager socialt udsatte i deres arbejdsstyrke. Dagen var fyldt med oplæg, mindre foredrag og performances. Men der var også gruppediskussioner mellem deltagerne ved mødet. Formålet med disse gruppediskussioner var, at Cabi kunne bruge deltagernes input til deres anbefalinger fremover. Cabi var derfor meget glade for at vi, og andre organisationer, gav vores viden og erfaringer videre. DSG ser frem til næste møde med Cabi.